schreck adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
açık ve net söylüyorum.Galatasaray salaktır.tam bir salak.Bu adam yüzünden bülenti kovdular.Taraftarlar bile bu adama sahip çıktı.Zamanında bu adama bu kadar ayrıcalık tanındı şimdi tabiki böyle yapar.Baktıki gs klübü salak bende yolarım havasına girdi.Bence %100 haklı.
Ben Lincoln e değil onu bu hale getiren gs klübüne kızıyorum.Jeton şimdi düştü klüb imajını temizlemek için 5 kuruş bile vermeyiz cart curt diyorlar bide pişkin pişkin.
Vereceksiniz kardeşim.Adam burda olduğunda kaç maçta oynadıda dünya paralar verdiniz adama.
Şuna emin ol bu takım şampiyonda olsaydı bülent giderdi bülent o an için iyi bir tercihti sezonun sonu geliyor takımı tanıyan hızlı müdahele edicek biri gerekiyordu.

Ayrıca lincoln şerefsizin önde gideni de olsa 34 maçın 10 tanesinde de oynasa herif oynadın mı tam oynuyordu millet 30 maç deli gibi oynarken herif 10 maç adam gibi oynayıp asist kralı olup bi okadar gol attı şu herifte ardada ki kadar yürek ve onur olsaydı keşke de elano gelmeseydi de lincoln oynamaya devam etseydi olay bu.lincolnün sorunu şeref ile alakalı bişi birazda kendine çok güveniyor olması ben 10 maçta da oynasam bu takımı götürürüm havasındaydı yalan da değil herif oynadın mı oynuyordu kötü futbolcu diyen yok zaten arda kadar hırslı olsa oynama isteği olsaydı şuan lincolnü biz kovmuyorduk birisi satın almıştı.Ama lincoln okadar yoksun ki şeref gurur gibi şeylerden o parayı alır paf takımda takılır gıkı çıkmaz.paramı alayımda gerisi önemsiz der böyle lüzumsuz bir adam.