Cobra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Türk dil kurumu diyorki : sf. Açık saçık, edebe aykırı, yakışıksız:[/COLOR] Müstehcen yayın.
Yani bu demek oluyorki, bana göre müstehcen bir kadının üzerine transparan elbise giymesi, sana göre mini etek giymesi başka birine görede türbansız gezmesi... Bu durumda sitende yayınladığın kadının başı açıksa XX kişiye göre müstehcen kabul edilip siten kapanabilir.

iste bizde ayni seyleri yaziyoruz. Tabiki sen buraya anaavrat kufur edip sonra dava edilirse bunu r10da yayinlarsa ve kaldirmazsa kapanir tabiki. Bosunamu r10da siyasi , din , hukuk , ***** , ***** , küfür , tehtit yasak bir nedeni var interneti herkesin eli konu sallayarak kimin eli cebinde belli olmayacak seylerden kurtarmak icin. R10 bunlara dikkat ettigi sürece 4 sene kapanmadiysa 4 sene daha kapanmaz.

Müstehcen yayin deyisine inansak türkiyede site kalmazdi sen hic birkere mynet , hurriyeti gezdinmi bunlar haber sitesi oldugu halde resmen ****** site gibidir. Hic bir zamanda bu resimler yüzünden kapatildigini görmedim. 'Nasil görmek istiyorsak öyle bakiyoruz.

Bana manken resminden kapatilan site gösterin. Banan bir video sitesi gösterin ****** videolardan kapandi diye öyle olsa www.timsah.com 1 gün dahi duramazdi.