Tamam kardeş Arda oynuyamaz. Arda faul nedir bilmiyor. Top almayı bilmiyor. Koşmayı bilmiyor. Okey
Bir düşüncen varsa söyle de tartışalım. Burası bir forum ve kurallar çerçevesinde istediğim her şeyi söyleyebilirim. "Tamam sus anladık" tarzı yaklaşımlardan her zaman nefret etmişimdir, düşüncen varsa söyleyebilirsin.
Bahsettiğim de bu. Süratinden söz etmiyorum zaten, sadece tempoya kendini alıştırabilir. Sertliğe de öyle. Geçen yıl Arda hakkında, bazı eleştirmenler "Yeteneksiz bir oyuncu, Lincoln mevkisinde birinin ancak yardımcısı olabilir. O mevkide asla başarılı olamaz. Sadece o mevkinin yardımcısı olabilir." dedi. Bu yıl o mevkide harikalar yarattığını gördük. Umarım hakkında haıyrlısı olur. Türk futbolunun ihtiyacı olan bi' futbolcu, umarım harcanmaz.
Tempoya kendini alıştırabilir bu doğru. Bak yanlış anlama yine Alex örneğini veriyorum ama, Alex de aynı şekilde. Kendini hiç yormaz, tempoyu istediği gibi ayarlar, takımın zor anında tempoyu yükseltip iki asist 3 gol atar. Arda bunu yapabilecek yetenekte. Yani gücünü 90 dakikaya eşit şekilde yayarsa o dediğim liglerin kralı olur. Ama İngiltere Ligi'nde ısrarcıyım
Türk oyun kurucular artık ligimizde kalmadı, daha doğrusu var mıydı onu bile bilmiyorum yaşım gereği. Yıldıray vardı milli takımda ama onun da sakatlıklar başını yedi.
Umarım Arda akıllı davranır ve kendini her konuda geliştirir.