Ben size illaki gidin ödemelerinizi bekletin demedim. Ben banka hesabı sorunuyla 3 gün zorunlu bekletmek zorunda kaldım ve bu arada kazançlarda %20lik artış yaşadım, isterseniz sizde 3-5 gün deneyin dedim.
Adsense kategorisinde günde 50 defa az kazanıyorum bana ipucu verin diye konular açılıyor. Alın size ipucu işte. Herşeye burun kıvıracağınıza öncelikle deneyin neyin ne olduğunu öğrenin. Ayrıca bir arkadaş ödeme beklettikten sonra banlanırsak içeride para kalıyor dedi. Kardeşim konuyu bi önyargısız oku. Ben sana 1 ay veya daha fazla ödeme beklet demedim. Ayın 15ine kadar ödeme bilgisi değişikliği yapmak şart olduğu için o ayın ilk günlerinde 3-5 gün deneyin isterseniz dedim.
Alıntı
herşey de mantık aramamak lazım diyosnuzda google mantıksız bir şirket mi sizce, reklam yayınlayan ne kadar veriyorsa google ona göre size veriyor cebinden fazla para vermiyor / vermez
Google adsensenin sistemi mantık üzerinedir, doğru ama bu bizim mantığımız değil google inc. şirketinin mantığıdır. Google herzaman reklamverenin verdiği paraya göre size kazanç vermez. Reklamveren tık başı 10 kuruş verir, google normalde 1 tıka sana 4 kuruş verir ama anormal tık olduğunda aynı reklama
2 tıka sadece 1 kuruş alabilirsin. İşte mantık aslında budur zaten.