collapse adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
nasal bakarsan öyle görürsün bir panelin fiyatı 50,000$ etmez bence emekden bahsediyorsun lakin karşındakinin emek sarfederek kazandıgı parayı bir hiçe sayarak haddinden fazla para talep ediyorsun. Bu tip konularda sürekli Konu baltalıyıcısı çıkıyor ve bizde mazur görüyoruz
Öncelikle Şunu Söylemk İstiyorum.. Hollanda da 5 Sayfalı Bir Html Sablonu 700 euro ya yapıyolar site diye Satıorlar .. Bir Programın Fiyatını Siz Tahmin Edin Emğin Gercek Hakkını Burda Veriyorlar..

Oki Siz Bir Program İcra Etmememizi İstiyosunuz ve Emğe Biçilen Değeri Çok Buluyosunuz..

Siz Biliyomusunuz O Programı Yazarken bir Karakter de Hata Yapsak Saatlerce O Hatayı Binlerce Karakter arasında Ararken Nasıl Göz Nuru Döktüğümüzü..

Hakkınız Değil Diyemezsiniz .. Bütceme Göre Değil Demelisiniz.. Bunu Hakaret Sayıyor Size teessüf ediyorum..

Ayrıca Konuyu Baltalıyo Demişsiniz .. Konuyu Kimse Baltamamış Arkadaşımız Değerini Söylemiş Siz Arkadaşın Cevabına Hakaret Etmişsiniz .. Yeni Üye Oldugum İçin Rep İm Yok Olsaydı -rep ini Vermiştim.. Artık Benim Yerime Bu Yazıyı Okuyan eski Kullanıcı Arkadaşlar Verir

Saygılar