icerik kaldirdiktan sonra kapatilan siteleri tekrar aciyorlar zaten hakkinizi aradiginiz zaman. Ama anlatmaya calistigim hepsinin bir sebebi var kapatilmalarin. Sebebsiz kapatilmiyor kapatilma sebebleride %90 illegal. Illegal olunca kaldirinca arkasini aramak zorundasiniz yoksa avukatlar alacagi parayi bilir.
Bana bir tane site göster. Örnek hotmail.com kimseye bir sey demezsen girilen herseyi düzenli yaparsan kapanmaz. Blogger , youtube , wordpress ve diger blog siteler. Direkt icerikleri kontrol edemedikleri icin kapatildi. Hep hakaret , illegal paylasm vardi. Bir eksisözlük bile sadece bir din adamina edilen hakaretler yüzünden kapatildi. Zaten bu adama edilen ayni hakaretler baska bir gazete sitesinde vardi oda aynen öyle oldu. Kontrol etseler devamli silseler neden kapansin. Bir youtube devlet kapatali 1 sne oldu cokmu zordu sitedeki yazilari ve videolari kaldirmak ama yapmiyor yapmadigi sürecede kapali kalmayi hak ediyor.
Yukardada diyorum sadece yarasi olan kiziyor.Ben bugune kadar kizmadim neden illegal paylasimim yok sitem kapanmiyor.Benim ekmegime yag sürmüyorlar sizleride anliyorum.
Neden kapatiliyor cünkü hakediliyor. sözüne katılıyorum ama bu yazında silseler kapanmaz deyince hemen silinmiyor işte.
sites.google.com neden kapandı ? Atatürk e hakaret olan bi sayfa olduğu için. kaç tane şikayet olduğu halde silinmedi çünkü Google fikir özgürlüğünü savunduğu için silmedi. E hal böyle olunca o subdomain Türkiyeye kapatılmış oldu. adamlar silmeyince bizimkiler ne yapsın? youtube da hangi bi video yu silceksin?