kuaza adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mantalitesi bozukne demek ?? her dusunceye acigim diyorsun ama hakaret etmekten geri kalmiyorsun.. once rahatla biraz, heycan yapmadan yazdiklarimi oku.. senin yazdindan anladigimi yazdim cokda iyi anladim.. simdi tutmus ceviriyorsun

yazdigin cumleyle hic bir alakasi yok sanirim cevap yazmak icin epey dusunmussun..

google nin aldigi saldiri yuzunden pagerank center larinda sorun cikmasi herkese bir fikir vermis galiba.. bunun farkindamiydiniz ??

simdi kalkip herkese bisey yazardim ama r10 ciddi anlamda coluk cocuk dolmus, bacagindan buyuk konusup konuyu copluge cevirirler. en iyisi ben sizi bilginizle, kabiliyetiniz ve seo makaleleri yazmadaki yeteneklerinizle birakiyorum, tartisa durursuuz artik.. yoksullarda elektirik calmaya devam etsin helal olsun hakkim varsada..
Senin anlayabilmen için ayrı bir çabamı sarfetmem gerekiyordu acaba? Çok bildiğin google'dan ara uzak kaldığın cümlelere.
Pagerank centerlar ile alakası yok bu makalenin bu birincisi,
ikincisi insanlara çoluk çocuk muamelesi yaparken bile dev aynasından bakıyorsun kendine.
Burada insanları yanlış yönlendirsem bile çıkıp doğrusunu yazarsın.Üretmek adına birşeylerin peşinde olsaydın bu şekilde saldırmazdın.Mantalitesi bozuk derken bundan bahsetmiştim.

Diğer arkadaşların konu adına yazdıkları yorumların hepsini okudum. Başlığa nazaran yorumlar yapılmış.

Pagerank Google sıralamasında doğrudan bir etki taşımıyor pagerank bu yönde bitiyor.
Pagerank'ı arttıktan sonra sıralaması değişen varmı ?
Pagerank artınca hiti artan varmı?
Pagerank azaldı diye hiti azalan varmı ?
Demek istediğim sitemizle doğrudan alakası kalmamasıdır.
Konuya farklı anlamlar taşıyarak ego tatmin eden arkadaşlara artık cevap vermeyecem.