digiklan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sıkıntılı iş...
Hesabınıza giren çıkan para dikkat çekici mablağlara ulaşırsa maliyeden de hesap sorarlar. Ya da şikayet olursa. Bu para kimden geliyor kime gidiyor kestiğin 5 kuruş fatura yok derler.
Bu konuda sıkıntı olur mu bilmiyorum işte.. Yani işin bu yönü konusunda bir bilgim yok ama sonuçta hesaba girip çıkacak paralar öyle milyarlarla ifade edilebilir boyutta olmayacak. Maliyenin hesap hareketleri konusundaki titizliğini bilmediğim için bu konuda birşey diyemeyeceğim ama bilen biri varda bizi aydınlatırsa güzel olur..

LordEspoir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
öyle uğraşacağınıza sizde bir site açın gg gibi sitede parada dönsün mantıklı değil mi hem burada da bu işi yapan site komisyon olsun o kazansın
Gittigidiyor gibi bir site açmak sizin buraya bu mesajı yazdığınız kadar olsaydı keşke..

Max!daTa adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tabi sonra a isimli kişi b kişiyi hackleyip onun hesabından aracıya para göndersin.Sonra aracıda parayı diğer kişiye aktardığında suçlu durumuna düşsün.

Yeterince piyasada *********** varken siz dolandırıcılığın artmasını sağlıyorsunuz bu öneriyle.

Kesinlikle yapılmamalı
Hani her türlü eleştiriyi yada olumsuz tavrı anlardım da. Dolandırıcılığı teşvik ediyorsunuz gibi bir eleştiriyi olsa olsa şu şekilde yorumlarım oda bu kadar dar bir bakış açısı ile bakmayın olaylara. Cama bakan camdaki kiri camdan bakan dışarıyı görür. Bazen millet olarak paranoyak oluyoruz..

sinnerxx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Komisyonla da olsa sorunlar çıkar. Alıcı ben ürünü alamadım, satıcı ben ürünü teslim ettim derse ne olacak. Para bizde ama hizmet kalitesini ölçemiyoruz diyelim. Makale için anlaşıldı, para komisyoncu da. Biri ben yazdım derse, diğeri C/P yapmış derse ne yapacaz. Parayı yollayacaz mı yollamayacağız mı?

Bu ve buna bence onlarca sorun çıkacaktır. Buda kişileri verem eder. Kimsenin gireceğin, sanmam. Girsem ben girerim. 10 Ayrı bankada hesap, 10 saatten fazla online olma süresi .ama aklımdan bile geçirmem
Alıcı olan adamı iyice aptal yerine koydunuz kendisi kalitesi ölçülemeyen bir hizmette aracı olacak kadar aptal değildir herhalde. Ayrıca en basitinden kargo yolu ile yapılacak bir alışverişte nasıl oluyorda satıcı ben ürünü teslim ettim deyip bir kargo belgesi gösteremiyor Yani teslim etti ise elinde bir kargo belgesi olmak zorunda ama makale ve post işi gibi ölçüsü bulunmayan konularda aracı olmak sizinde dediğiniz gibi oldukça riskli hatta hiç aracı olmamak en iyisi..