schreck adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ilk defa böyle bişey duyuyorum fakat şunu söylim.Kesinlikle hiçbirşeyi imzalayıp hiçbiryere gönderme.
Salla gitsin.En fazla ban yersin oda kesin değil.Ama kesin olan bişey varki birşeyler imzalayıp gönderirsen hakkında delil olarak kullanılabilir.
Bende zaten sırf o yüzden daha önce yaşamışların görüşünü almak ve önerileri almak için açtım. Çünkü bunu imzalarsam kopyaladığıma dair resmi bir belge vermiş olacağım.

kuleli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Adam da amerikalı değil mi? Bence direkt adamla bir iletişime geçmeye çalış.
Adamda amerikalı ama adam benimle iletişime geçmeyi hiç denememiş. domaine whois çekmiş ama bana mail atcağına whois bilgilerini google'a faxlamış. google a 3 sayfa fax çekmiş adam. yani bu kadar uğraşmış ama bana bir mail atmamış. veya sistem yorumlu, oraya bir yorum yazmamış. Bu yüzden kuşkuluyum zaten adamın sadece bu makale kaldırma dışı bir amacı olabilir. sade makale konusu olsa ilk önce bana ulaşmayı denerdi diyorum.

SSessizCrew adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam sızde baya unlu bi siteden makale aldınız heralde
pek fazla ünlü bir yer değil. ama sahibi cin çıktı

uA66 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam makaleyi kopyalayıp link verdiniz mi vermediniz mi nasıl bir iş. bilgi verri misniz? bizim başımıza da gelmesin ..
Genelde link veriyorum. Adam 7 makale yüzünden beni şikayet etmiş ama benim adamdan kopyaladığım 13 adet makale vardı. bu makalelerin 5 inde linki var. 8inde yok. ve şikayet ettiği url'lerden 4 lnik vermiştim. yani kaynak belirttiğim urlleride şikayet etmiş.

feeldattrend adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
vay be neler oluyor
oluyor
benikaydet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
makaleyi kopyala, adsense'ten para kazan, insanların emeğini sömür , oh la la la
tamam .
İnternete okunması için yazmış o makaleyi bende okunması için kendi sitemde paylaşıyorum makaleyi üstüne link veriyorum. Onun yazısının okunması için ondan daha fazla emek verdiğim bir kesin
Ayrıca bu forumda insanların emeğini en az göz koyanlardan biri olduğuma eminim.