bu ciddi bir idda yani tamamen öğrendim! o zaman tavsiyem sirket kur yakında microsoft satın alır. (izmirde bir firmayı almıstı adamlar asp de dünyada sayılı kişilerden(miş) sonrasında o sirket microsoft için toplantı/sunum vs serveri gibi tam hatırlayamadığım bir teknoloji geliştiriyorlardı.)
yani tamamen öğrendi isen tavsiyem blog kur scottgu gibi dunyada herkesin takip ettiği bir kaynağın olur
ama sen sessionu membership cookie yi sunu bunu öğrendinde bitti diyorsan asp veya php de post get i öğrenmek ile bitti demek gibi olur.
web part ı var MVC frameworku var raporlamalası var
ayrıca o zaman sunu sorayım bana yaptıgın uygulamaları gösterebilir misin su link ve su proje stres testinde 10.000 kullanıcı ile ne tepkiler veriyor?
bak bu kadar sey yazmamın tek bir sebebi var öğrenmemin en büyük düşmanı "ben biliyorum" demek. cidden bu hataya düşme derim. yoksa sadece gurur duyarım, böyle birisi ile tanışmaktan. Baska bana göre birsey olmaz.
ek olarak daron yöndem in live grubuna da katılmayı öneririm .net programcılarına cünki güzel seyler paylaşılıyor hem sorunla hızlı yanıt alınabiliyor.

ve 2. bir ek
yazgeliştir.com u unutmusunuz.