Birşeyi Keşfettim, eleştiri yapabilirsiniz konu hakkında
blogspot sitem description 5 gündür aramalarda çıkıyordu ve bende ilk sayfadaydım bugün ilk sayfada olmadımı gördüm ve 6. sayfadaydım sebebini tahmin ettim birde baktım google ne yapmış descriptiondaki kelimeler gitmiş ve ilk yazımdaki özgün yazımdaki alakasız bir kelimeyi çıkartıyor, eee ilk sayfamdaki kelimeyi neden çıkartıyorsun be google sana 4 haftadır özgün yazıyorum ilk sayfaya spam yazsaydım şimdi ilk saydadaydımm yazmadım diye şuan gerilerdeyim çok saçma bu aslında, google mühendislerinin yapmış olduğu bir saçmalık, desription nasıl çıkmaz ya,

Sitemap'a Gelince Blogspot sitemde kendi siteme link verdim çok kötü etkisini gördüm indexler silinmeye başladı, 4 tane blogspotta daha denedim aynı sonuç peki neden siliniyor, bir el atalım şu konuya tecrübeleriniz vs,,

Olay Şu örneğin, haya hikayesi yazdımda google ye sitem

(hayat hikayesi, hilkayeleri, hayat hikayeleri, hayat hikayeleri oku, hayat hikayesi) şeklinde çıkarken ilk sayfaydım

şimdi ise mesela şöle çıkıyor ( ecenin günlündeki yazıların bir hayat hikayesi oldunu anladım)

bir kere geçiyor hayat hikayesi kelimesi ikincisinde ve şimdi sitem 50 ci sayfada gibi bişe birgün 50. sayfa 2. gün 5-6 sayfalarda, description varken ilk sayfa 4 sıradaydım, tema değitirmedim kalmadı ne yaptısam tık yok, bu googlenin bir stratejisi olsa gerek webmasterleri köreltip pes ettirecek ve kibarcası google da sana yer yok kaybol git ***, diyor,