Dediklerinize katılıyorum bilgi birikimi olmadan bir site açmayı kesinlikle karşıyımdır yani bu zamana kadar tutacağını inanmadığım hiçbir işe kalkışmadım zaten

Şunuda düşünmek gerekirse herkesin uzman olduğu alan farklıdır uzman olduğu alan mesela ***** diyelim bir forumu var bu forumdan kazanç olarak o kişi ne bekler hiçbirşey kazanamazda zaten kazansa bile az olur illaki google adsense önemli değil açacağın sektörde sağlık mesela sadece internet reklam şirketlerinin değil sabit o alanda mesela hastane reklamı olabilir vs çok iyi yaparsan siteni eğitim diyelim çok iyi bir siten vardır dergiler kitap firmaları sitene reklam verir hemde bence daha iyi kazanırsın turizm sektörüne yönelik siten vardır oteller reklam verir ordanda para kazanırsın buna benzer

ben şunun için sormuştum kazandıran alanlar hangileri diye sadece adsenseyi baz almıyorum sektörleri inceliyorum belki hiç aklıma ya da sizin aklınıza gelmeyen bir söktörde orta derece bilginiz var o siteyi açmaya karar verirsiniz bunun gibi