fldrclnr adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşla Sorun yaşadım hemde 1 değil 10 tane eğer yarın sabaha kadar anlaştığımız şekilde telafi etmezse burada yaşadıgım problemleri resimli olarak anlatarak sizlerle paylaşıcam!! ve -itrader kullanıcam
https://www.r10.net/ilan-panosu/41947...post1059231734
bu arkadaşa ilk attığım mesaj ve aynı gün icerisinde anlaştık 1 haftaya kalmaz işi bitiririm dedi... İlk mesaj atıığım tarih: 14-08-2009, 21:26:27 Bugün: 02-09-2009, 14:44:50... Tam 18 gün
Evet 18 gün oldu bu arkadaş yaptığı işin cılkını cıkardı pr1+ 50 dizin icin anlaşmıştık. 15 TL ye...
1 hafta doldu raporu yok diğer pc de kaldı yok sahurda yok iftara doğru diye 10 gün geçiktirdi....
Raporu yolladığında rapordaki dizinlerin hiçbirinde olmadığımı farkettim... Hemde hiç birinde bunu kendisine bildirince sizi pr1+ dofollowa cevirelim dedi. Peki dedim. işte eklediği dofollowlar...

Bunada karşı çıkıp ödediğim ücretin 10 TL sini geri istedim 10 Tl çok büyük bir miktar değil ama yaptığı iş değil!!!!!!
ve mesajı attığım tarih 25-08-2009, 19:27:06 o akşamdan beri parayı hemen yatıracağını söylüyor en son dün öglen eft gelecekti 12 de dediğine göre ama oda yok tam 7 gündür 10 TL yi bekliyorum...

Açıkcası arkadaş dolandırdı... beni başka işim yokmuş gibi onunla uğraşıyorum kac gündür!!! Buraya konu acarken tüm söylediklerimi resimli anlatacaktım ama vaktem yok!!! Bu mesajıda yazmazdım ama daha fazla kimse dolandırılmasın diye yazdım!!!!