Neden kapatiliyor cünkü hakediliyor.
Ben bugüne kadar kapatilan sistemler arasinda kaliteli bir site göremedim. Zaten mp3 , film , video , dizi siteleri zaten bu siteyi acanlar iyi biliyor kapatilacak. Cünkü telif haklari yasasina göre yasak bunu yapmak. Bildikleri halde konusmayida ihmal etmiyorlar devlet sansürcü söyle böyle. Birtaneside ben baskasinin malini caliyorum sonra satiyorum para kazaniyorum devlette helal olsun onlarin hakkini koruyor demiyor.
Diger haber siteleri , video siteleri (youtube) veya siyaset icerikli 3 5 site bunlarda haketmese kapanmaz Türkiye kurallarina göre hareket etmezlerse cezalandirilirlar bunuda cok güzel gösteriyoruz.Her elini kolunu sallayarak milletlere direk hakaret edilmesini saglayacak sonra ortalik ne hale gelir mazallah.
Bize söylesine neden 3 5 senede bir R10 kapatilmadi. Benim bir sitem kapatilmadi. Bütün video siteleri degilde sadece youtube. Download siteleri (megaupload) zaten malümünüz bütün mp3 ve filmler oralarda barinmakta bu yüzden kapandi. Diger ***** siteler zaten icerik ***** standartlara göre yaparlarsa hepsi kapanmiyor. Sadece cocuk ***** isine girerse tabiki devlet ilgilenmek zorunda.
Konusanlarin hepsi kendi islerine yag sürüldügü icin konusuyor. Ben konusmuyorum konusmam kurallar insanlari daha mutlu ve huzurlu bir alanda yasamasini saglamak icindir. Türkiyede bu gercekten cok güzel yapilmakta halen bazi degerleriizi kaybetmedik.Kaybetmekte istemiyorum.
Yok öyle birşey. Bu knight online pvp muhabbetine benim 1 sitem kapatıldı. Üstelik 6 ay önceden avukat uyarı maili attığında knight online pvp bölümünü temelli kapatmıştım.( silmiştim ) Fakat çok değerli karar verici kurum ve kişilerimiz geçen ay siteyi incelemek zahmetinde bile bulunmadan çat diye kapattılar. Sitede öyle bir içerik yoktu çünkü ona rağmen kapatıldı. Yani öyle sizin dediğiniz gibi pembe bir tablo yok ortada. Yok kesin siteyi incelemişlerdir diye iddia etmeyin ben incelenmeden kapatıldığına adım gibi emnim çünkü bahsi geçen oyunla ilgili ne pvp ne hile yoktu sitemde. Ona rağmen kapatıldı.
Benzer sebeple byte.com.tr gibi bir site kapatılmıştı. 10 larca site kapatıldı. Bunun adı yazıda da geçtiği üzere bilgisizliktir. Çok saygıdeğer devletimiz bir yasa çıkardı, şimdi çok sevgili avukatlarımızda bunları kullanıyorlar. Çünkü yasa nereye çekersen oraya gidebilecek bir yasa olduğundan sizin söylediğiniz gibi pembe bir tablo çıkmıyor ortada.