Neden kapatiliyor cünkü hakediliyor.
Ben bugüne kadar kapatilan sistemler arasinda kaliteli bir site göremedim. Zaten mp3 , film , video , dizi siteleri zaten bu siteyi acanlar iyi biliyor kapatilacak. Cünkü telif haklari yasasina göre yasak bunu yapmak. Bildikleri halde konusmayida ihmal etmiyorlar devlet sansürcü söyle böyle. Birtaneside ben baskasinin malini caliyorum sonra satiyorum para kazaniyorum devlette helal olsun onlarin hakkini koruyor demiyor.
Diger haber siteleri , video siteleri (youtube) veya siyaset icerikli 3 5 site bunlarda haketmese kapanmaz Türkiye kurallarina göre hareket etmezlerse cezalandirilirlar bunuda cok güzel gösteriyoruz.Her elini kolunu sallayarak milletlere direk hakaret edilmesini saglayacak sonra ortalik ne hale gelir mazallah.
Bize söylesine neden 3 5 senede bir R10 kapatilmadi. Benim bir sitem kapatilmadi. Bütün video siteleri degilde sadece youtube. Download siteleri (megaupload) zaten malümünüz bütün mp3 ve filmler oralarda barinmakta bu yüzden kapandi. Diger ***** siteler zaten icerik ***** standartlara göre yaparlarsa hepsi kapanmiyor. Sadece cocuk ***** isine girerse tabiki devlet ilgilenmek zorunda.
Konusanlarin hepsi kendi islerine yag sürüldügü icin konusuyor. Ben konusmuyorum konusmam kurallar insanlari daha mutlu ve huzurlu bir alanda yasamasini saglamak icindir. Türkiyede bu gercekten cok güzel yapilmakta halen bazi degerleriizi kaybetmedik.Kaybetmekte istemiyorum.
Müdür haksızsın.
Burada p*rno sitesi kapatıldığında internete özgürlük diye konu açanlara en sert yanıtları verdim. Ama bu ülkede wordpress.org kapatıldı. Binlerce insanın blog sahibi olduğu bir site bir kişinin bloğu yüzünden komple kapatıldı. İçinde milyon video olan youtube.com 3-5 video yüzünden kapatıldı. Bu iş sadece p*rno, mp3 veya w*raz sitelerinin problemi değil. Onları kapatırsın yeniden açarlar. Ama bir daha yeniden açılamayacak ayarda siteler de kapatılıyor.
Eskiden aynı ayıp televizyon yayıncılığında vardı. Bir programda bir yanlış yapılıyordu o televizyonun tüm yayını bir veya bir kaç gün kesiliyordu. Artık televizyonu değil programı kapatıyorlar. Neden? Çünkü bir televizyon kanalı komple bir suç unsuru değildir. İçindeki suç unsuruna ceza kesersin.
Yoksa sen adamların eline böyle bir keyfiyeti verdin mi yarın hükümete muhalif web sitelerini de kapatmaya başlarlar teker teker. Bu işte yanlış yapanların karşısına elbette çıkılması lazım ama bunun yolu site kapatmak değil.
Eğer suç unsuru taşıyan site yapanlar varsa (lisanssız içerik, müstehcen içerik) sitesini kapatmak hiç bir işe yaramıyor. 3-5 tanesinin sahibini bulursun çağırırsın emniyete bir sorgular bir dava açarsın bir daha yapmaz. Sen sitelerini kapattıkça bu adamların 10$ a yeni site açıp yola devam etmesinin önünü açıyorsun.
Site kapatmak iş değil. Hırsız polis var diye polis teşkilatını kapatıyor muyuz? Mayfaya karışan asker var diye orduyu mu dağıtıyoruz? Bir sitede suç unsuru neyse ona müdahale edeceksin sorumlusundan hesap soracaksın. Yoksa kapat siteyi gitsin dersen bir gün sudan bir sebepten senin siteni de kapatırlar burada ağlarsın...
saygılar