70/80 diyip atma 50k nın üstüne çıkmadı ki çıktığı sırada siteni yeni almıştım ve senin sunucundaydı o hafta boyunca sürekli index yedi sana söyledim. ( loglar mevcut )
msnden sana yazıyorum benim zararımı nasıl, ne zaman karşılarsın diye sen diyorsun ki şuanda çok sıkışık durumdayım.

bir önceki mesajında yazdıklarını o anda niye yazmadın peki ?
verdiğin yönlendirme kodunu aynen attım siteye, 1 hafta oldu 2 hafta oldu hitler 1k nın üstünü görmedi.
siteyi full ***** a çevirmeden kapandı siten. senden aldığımı aynen kullanıyordum. o arada kapandı.
benim zararıma gelince. siteyi senden bin liraya aldım o hafta reklamlı dedin şu gün bitiyor şu kadara aldım reklamı bitince konuşursun reklam verenle dedin 1 hafta geçti hemen hemen reklamları kaldırdım sana duruma anlattım senden cevap çıkmadı. daha sonra kendi reklamlarımı almaya çalıştım. r10 dan da konu açtım bak
burada mevcut. hesaplarsın hangi alanlar satılmış ve zararım ne kadar imiş.
----------------------------
@tazmania
senin söylediklerinle benim anlattıklarımın ne alakası var bi oku mesajlarımı istersen.
Bişeyler olursa yardımcı olacağımı söylemişim zaten dimi ayrıca sen değişmedinmi siteyi ? alır almaz blowjob resimleri ben mi koydum videoların üzerine 50k yi gecmedimi , site p0rno , p0rno izle, s3x izle, v.s. kac kelimede birden cıkmadımı ve ben sana sanki vermiyorum paranı destek olmıcam mi dedim ve verdiğim yonlendirme kodunu koyamadın ben niye yalan soyleyeyim kardesim ya msnden yazmıyosun kalkıp burdan bıdı bıdı sen benim işime engel olursan benden nasıl destek bekliyorsun ki ?