Durumunuza gerçekten üzüldüm. Yapıcı değilde yıkıcı tavsiyelerde bulunan arkadaşları da kınıyorum.

Size tavsiyem , marjinal bir proje yaratın. Sonra Chip-level vs.. gibi PC ile ilgili dergilere sitenizi tanıtmalarını rica edin mail yoluyla falan. Direk dergi editörüne ulaşamasanızda , herhangi bir yazar sizi başarıya giden yolda basamak basamak yükseltebilir bir tanıtım ile.

Marjinal projeler herzaman büyük sükse yapar. Önce gerçekten müthiş bir proje hazırlayın ( grafiksel boyutta bir yardımım olursa sonuna kadar yardımcı olabilirim ) ve sitenizi duyurmak için binlerce farklı yolu deneyin. İlla oraya buraya parayla reklam vermeniz gerekmez ; onlarca site var orda burda tanıtımı yapılarak kulaktan kulağa yayılan.

Bence bikaç gün gerçekten tüm konsantrenizi toplayarak değişik bir proje düşünün.

Basit bir örnek : otobustegordum.com olabilir mesela sizin için.
veya : fizy.org

Halkımız eğlence - sosyal platform - hobi - spor gibi dallara ilgi duyar. Bu dallardan birtanesini seçip , içten içe genişletip marjinal bir proje çıkarıp reklamını yapabilirseniz uzun vadede büyük paralar kazanabilirsiniz. İnanıyorum ki birazcık duyulduğunuzda projenizi ciddi paralara satın almak isteyen insanlar bile olabilir.

Benim herzaman söylediğim bir söz var ; kodlama bilen aç kalmaz

Moralinizi bozmadan , azimle çalıştığınız vakit istediğiniz yere ulaşabileceğinize inanıyorum.

Bol şanslar , allah kısmet ederse de mutluluklar dilerim.