Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
Yazdiklariniz halen sadece nette olsun bu is kavraminda yani siz kisa vadede ne evliligi düsünüyorsunuz nede para kazanmayi sadece nette diger para kazanan adamlar gibi para kazanmak istemek ayri bu istegi ise dönüstürüp calismak kazanmak ayri.
Bursa piyasasi berbat derken bu ne anlamda sen bu lafina ne kadar güveniyorsun. bursada 3milyon insan varsa 2 milyonu calisiyorsa 1 tane sen mi is bulamadin. O zaman kendine sorman lazim benim bu 2 milyondan farkim ne diye.
Aslinda bunu ben biliyorum.yukardada yazdim calismak isteyen adam her yerde kazanir. Normal her insan gibi calisarak. Internette calisarak. istemek , azmetmek ve sikayet etmemek bu konuda oldugu gibi.
Bence zamaninizi burada harcamak yerine yeni isler kovalayin. Ha yok benimde ille seni kandiracak güzel yorumlarima ihtiyacin varsa bende yapabilirim ama hayat zordur herseye hazirlikli olman lazim.
Yoksa ben salakmiyim sana yorum yazayim bana ne yararin var.Neyimsin. Senden ne kazanacagim hic. Bende biliyorum. Acele etme iyisin yaparsin gelir gider devam et. Otur scriptleri yazmaya devam et vs vs bunlar seni yavaslatir. Önce evlen isini al evini bir düzene sok sonra tekrar devam edersin istedigin seye.