LcN_x adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
pardon ama Volkan'a ne zaman 5 maç ceza verip 1 maça indirdiler ?
Lafın gelişi 4 maç dedim fakat:
1-)
Alıntı
Kurul, Galatasaray ile Fenerbahçe takımları arasında 27 Şubat'ta oynanan Fortis Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında, rakip takım oyuncusu Lincoln'e yaptığı ağır saldırı nedeniyle Volkan'a önce 6 maç ceza verdi, ancak söz konusu eylemi ağır tahrik altında gerçekleştirdiğini de dikkate alarak, 4 müsabakadan men cezası uyguladı.
2-)
Alıntı
Kurul, 8 Mart'ta Fenerbahçe'nin Kayserispor'u deplasmanda 2-0 yendiği lig maçında rakip oyuncuya tekme atarak kırmızı kart gören ve iki maç ceza alan kaleci Volkan Demirel'in itirazını ele aldı.
Rakip oyuncuya yönelik kural dışı hareketi nedeniyle PFDK tarafından iki resmi maçtan men edilen Volkan ile ilgili dosyayı inceleyen ve görüntüleri izleyen Tahkim Kurulu, rakip futbolcunun eylemi ve olayın oluş şeklini dikkate alarak, Fenerbahçe kalecisinin cezasını bir maça indirdi.
3-)
Alıntı
Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun 13 Eylül'deki Hacettepe maçında hakeme yönelik sportmenliğe aykırı eylemi nedeniyle Volkan'a verdiği 1 maç cezayı, yapılan itiraz üzerine görüştü. Kurul bu cezayı oy çokluğuyla kaldırdı.
Devamı vardır da şimdilik bu kadarı.
Bir diğer cevabada gelince
Ekstra adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Çarşının ettiği küfürlerin, polise attığı taşların haddi hesabı yok.
Gelmiş lak lak ediyorsun bide.
Hangi çarşıdan bahsediyorsun bilmiyorum ama benim imzamda yazan olan
KARŞIYAKA Çarşı'dır.Konuyu oyuncudan direkt kulube getirmenin amacını anlamışta değilim.Ayrıca ''lak lak'' edecek değilim burda.