bana pek komik gelmedi yani burda saka yapmiyorum arkadasim ihtiyaci olanlara yardim edecem
hocam seni kınamıyorum yannış anlama sen en iyisini yapıyorsun sana bir lafım yok. ama senin konunda daha önce adsense hesabı almış elemanlar var benim lafım onlara. (anlıyan anlasın lafım o kişilere.)
<kd>senin gibi düşünen arkadaşlar 5-10 tane hesap alırsa bizim gibi arkadaşlarda 1.5 senedir hesap alcam diye kendini yırtar nede olsa kabul ediyorlar diye ver illegal sonra ban sonra bizde onay bekliyelim<</kd>
teşekkürler arkadaşım güzel düşünce olmuş bu ramazan ayında umarım ALLAH gönlüne göre verir
''senin gibi düşünen'' derken hocam 4 hesabıda kendim kullanmıyordum 2 hesap bana aitti diğerlerini arkadaşlarım adına almıştım bilip bilmeden konuşmayalım ben hesapları kullanıyorum demedim farkındaysan
4 hesap aldım dedim kullanıyorum demedim. beni sorgulayacağınıza nerde hata yapıyorum alamıyorum diye kendinizde suç arayın bence. ben her başvurmamda almışım. hepsini ben kullansam bu aç gözlülük ama ben başvuruyorum arkadaşlarım kullanıyor. en sonkullanıdğım hesapda 2 yıllıktır ve hala kullanmaktayım bilginize