My_X adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
siz anlamamakta ısrar ediyosunuz sanırm tias senin abv olayını unutmadım haddini bil. biz kimseye yedek garantisi sunmadık aksine sözleşmede yedekler müşterilerinin sorumluluğundadır dedik! ve sen sitene madem bu kadar değer veriyosun 2 dk ayırıp yedek alamadıysan onu sağlam bi flash belleklte saklamadıysan veya cdye çekmediysen bu bizim sorumluluğumuz olmaktan çıkar biz kimseyi ortada bırakmamaık için müşterileri 2 farklı firmaya devrettik ve herkesin haberi var. artık bundan sonra sizin muhattabınız Webadam.com(hiç bir sorun yok gayetr güzel işlerini yapıyorlar) ve yesilyurthosting.com adamlara ulaşmak yerine bize laf atıp duruyosunuz ve yine ısrarla söylüyorum ***** yedeklerin hepsi sağlam bi şekilde yeşilyurt hostinge verildi. Ve elimizde sunucu ve yedek yok!
Olm sen nasıl bişeysin ? İnsan mısın ? yesilyurthostine ulaştık diye bas bas bağırmak zorunda mıyım ? Anlamakta zorluk mu çekiyosunuz ? Adamlar geçmemiş sizin hesabınız diyor bana.

abv hakkında hiçbi'şey yapamazsınız anlamlı bir kanıt yok çünkü.Ben sizin Annenize falan'da küfür etmek istiyorum ama forumda yasak işte.