Pitbull'u olanların yorumuna saygı duyuyorum fakat bazıları abartmış - köpeğin ağzına çocuk kafasını sokuyormuş - bence böyle cümleler kurmayınız. Sonuçta r10'a 15 yaşından küçüklerde girip konuları takip edebiliyor ve dolayısıyla da onları yanlış yönlendiriyorsunuz.
Halen pitbull'u sakin ve uysal olarak anlatanlar var. Ben gördüğüme inanırım. Çok saldırgan bir hayvandır. Başıma geldiği için diyorum.
Bu konuda önceki sayfadaki yorumum;
Alıntı
Pitbull'a sadık diyenleri anlayamıyorum bir türlü. Bir keresinde pitbull ile karşı karşıya kalmıştık ve sahibi: - Sakın kımıldama demişti - anca öyle kurturabildim ki daha sonrada saldırmaya çalıştı. Yani şu hayvanın nesini savunuyorsunuz!
Buradaki pitbull müşterimin hayvanı ve adam bile durduramadı zincire bağladı ve öyle kontrol edebildi ve zar zor üstelik. Köpek ayamın dibine kadar geldi bir hareket yapsam saldıracaktı.
Tekrar diyorum pitbull sahiplerine lütfen yorumlarınızda dikkatli kelimeler sarfedin. Gençliği özendirmeyin. Her ne kadar köpeğiniz size sadıksa bu köpek yine diyorum çok tehlikeli bir hayvandır.