Hocam size önerebileceğim olay kısa vadede cv hazırlayıp yazılım firmalarına iş bulma siteleri var popüler hepsini arayın google'da bulun. İyiseniz gerçekten ben sanmıyorum iş bulamayacağınızı. Abimde bir yerde başladı 1,500 ile asp'ci idi. Bir sürü iş yıktılar üstüne şuan aldığın paranın 3 katını alıyor başka bir firmada. Netten cv başvuruları ve birazda arkadaş tavsiyesi üzerine iş buldu. Öğrencileriniz ciddi manada kazanıyorsa para onlarla fikir alışverişi yapın neler yapıyorlar ne yollardan gelir elde ediyorlar eminim sizi terslemezler. Şahsen ben hocamın bu durumda zor olduğunu görsem yardımcı olmak için bildiğim şeylerden bilgi paylaşırım. Demek istediğim yazılım bilginiz ve ingilizceniz var firmalar'a cv bırakınız.

Netten kısa vade'de Adsense ile para kazanılmıyor. Uzun vade de ama zor iş olur. Yukarda birisi ***** demiş. Kısa yoldan çok para kazandırır ama biride demiş yukarda bir günde gelir bir günde gider diye. Doğrudur hayrını göremezsin. Sen en iyisi bir firmada çalışmayı dene kardeş..

Allah yardımcın olsun zor durumlar gerçekten