Merhaba arkadaşlar,

Ortak Hedef Satış ortaklığı sistemine yeni katılan reklamveren (Sanal Mağazalar) ile şuanda yararlanabileceğiniz satış kampanyalarını size aşağıda veriyorum.

Hostim Web Hosting ( www.hostim.com.tr Güçlü Altyapı, Sorunsuz Hizmet )

Türkiye'nin güvenilir hosting firmalarından Hostim.com.tr sizlere herhangi bir satış üzerinden %10 komisyon kazanma imkanı sunuyor.

Denge Elektronik'te Aranılan Herşey Bulunuyor. ( Hitbox.com.tr sizi bekliyor )

Birçok kategoride uygun fiyatlı ürünlerin bulunduğu, müşteri memnuniyetini ön planda tutan satış hizmetleriyle, her satıştan %1 komisyon kazandırmaya devam ediyor. Sizde Hitbox ile çalışmaya başlayın, kazanmaya başlayın.

KVK Teknoloji Ürünleri A.Ş. ( Cep Telefonu www.kvk.com 'dan alınır )

Türkiye'nin önde gelen cep telefonu ve aksesuarı distrübitörü sizin başvurularınızı bekliyor. Yapılacak her satıştan %1 komisyon kazandırıyor.

Netsiparis.com 'da artık Ortak Hedef'te. ( Aktif ve Dinamik ürün kampanyalarına hazırlanın )

Uzun süredir ziyaretçilerine internetten satış hizmeti sunan Netsiparis.com sürekli gelişen ürün portföyü ile size satış başına %1 komisyon kazandırıyor. Dikkat çekici kampanyalarından yararlanın sizde kazanın.

Mantarcayi.com ölümsüzlüğün sırrını satıyor. ( Ölümsüzlük mantarı Kırmızı Reishi )

Uzakdoğu'da uzun ve kaliteli yaşamın sırrı olarak kabul edilen Kırmızı Reishi mantarı bu sitede satılıyor. En üst kalitede ürün ve müşteri hizmeti ile size satış başına 10.00TL kazandırıyor.

İstiridyeden çıkan gerçek inci hediyesi. ( www.istiridyeinci.com.tr'den hediyenizi seçin )

İstiridyeden çıkan gerçek inci ve kolye hediyesi doğumgünü, yıldönümü hediyesi olarak çok satılmaktadır. İstiridyeinci.com.tr ile birinci elden satış imkanı ile %17 komisyon kazandırıyor.

Organik ve Doğal Ürünler ( www.bukas.com.tr farklı ve görüşmemiş ürünleri ile ilginizi çekecek. )

Doğadan geleni, doğallığı ile koruyarak işleyen ve bunu 40 yıldır sürdüren www.bukas.com.tr sizlere doğal ürünlerinin satışlarından %10 komisyon kazandırıyor. Doğal ve organik ürünleri ziyaretçileriniz ile buluşturun kazanın!

Farklı birçok ürün konseptinde satış sitesi ile sorunsuz bir şekilde çalışma fırsatı bulabilirsiniz.

iyi günler.