House M.D 'yi tavsiye ederim. İçinde medikal terim sayısı fazla olmasına rağmen neden bu diziyi izliyorum diye kendime sorup duruyorum ama sanırım D.r House gibi bir karaktere insan bir süre sonra bağlanıyor..

Lost Room (Mini Dizi) 6 bölümlük bir mini dizi ama kurgusu ve konusu oldukça fantastik aynı zamandada çok güzeldir mutlaka izlemelisin..

True Blood'da son zamanların izlenen dizilerinden vampir dizisi desek sanırım doğru olur. içinde ne ararsan var. Biraz +18'e kaçan bir dizi yer yer ****** sahneler içermekte

Nip/Tuck izlerken asla sıkılmazsın. İki estetik cerrahın hayatları etrafında gelişen olayları konu alıyor. Tabiri caizse dizi aleminin en sert dizisi..

Two and a Half Men'i izlememen çok büyük kayıp benim gözümde How i met your mother'dan daha eğlenceli. Charlie Sheen'de dizinin zaten extrası..

Battlestar Galactica'da aynı şekilde mutlaka izlenmesi gereken bir dizi zaten konusu bilm kurgu olan çok fazla dizi yoktur. Battlestar Galactica şu an dizi finalini yaparak bitti ama dizi konusu itibari ile öyle sarıyor ki bu dizinin başını anlatan yeni bir dizi 2010 yılında başlayacak o dizinin adı da Caprica..