sinnerxx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gönderilen mailde cep limitsiz 50 tarifesi kullandığınızı belirttiniz mi acaba. Çünkü bize gelen eğitim broşürlerinde Cep Limitsiz 50 - 40 - 30 tarifelerinde 250 Hediye dakikanın Turkcell ve Aveaya yonelik aramalara aktarıldığı yönünde...
Bir yerde hata var ama nerede bilmiyorum
Tabi yazdım.Sonuçta farketmiyor ama 30 liralık tarifede olsa sınırsız arama olarak geçen vodafone aramalarıda öncelikle 250 dk da düşüyor.Yani sınırsız olması önemli değil.Sanırım 250 dk kulllanımına öncelik yapan sistem yaptığın aramanın sınırsız olup olmamasını ayırt eden bir sistem değil haliyle öncelik onda ve nereye ararsan ara ondan düşüyor.Teyit ettirmeden öncede bu bilgiye sahiptim ama kullanmadığımdan kanıt sunamazdım dh yani donanımhaberde yakın zamanda birinin bu konuda yakındığını görmüştüm 250 dk hakkının çabuk gitmesinden işin ehli arkadaşlar orada yazmıştı öncelik 250 dk dır bu yüzden vodafone numarada arasan 250 dk dan düşer diye ordan aklımda kalmış ama bilgiyi doğrulatmak daha iyi olur diye 2 gün bekledim yazmak için

Buarada vodafone da az değil ciddi anlamda sorunlu bir konu ilettiğimizde1-2 hafta sonra cevap veriyorlar bu tip sorulara 1-2 günde cevap veriyorlar