Bu geçişi ne zaman yaptığınıza bağlı. Bu kampanya 3 aydır vardı.
Kampanya kapsamında gelen 250 dk. Avea ve Turkcell'e yönelik aramalarda düşüyor. Vodafone ve Sabit hatlara yapılan görüşmeler ücretsiz olduğu için oradan düşmüyor.
Ancak şu var. 250 dk dakika bazlı çalışır. Yani 1 sn konuşsan bile 1 dakika düşer. Ancak tarifede verilen 750 dk saniye bazlı çalışır. 6 sn bir ücretlendirme yapılır. Yani 1 sn konusunca 6sn ücreti düşer. 7 sn konuşursan 12 sn ücreti.
750 dk dolmasının sınırını siz öğrenemezsiniz. %70 i dolunca uyarı mesajı gelir. %80 i dolunca uyarı mesajı gelir. ve tamamı dolunca bilgi mesajı gelir. Sonrası size kalmış.
Bu sefer net emin değildim faturalı kullanmadığımdan ama bilgimi teyit ettirdim

250 dk hediye vodafone yada sabit hat aramalarda da düşer çünkü kullanım önceliği söz konusudur.Alttaki yazı bizzat sorum karşılığında bana maille gelen cevaptır vodafone dan.
Alıntı
Faturalı Her Yöne Bedava 1500 Dakika kampanyası için detaylı bilgilere ekte sunulan link aracılığıyla ulaşabileceğinizi belirtmek isteriz.
http://www.vodafone.com.tr/Kampanyal...turali-hat.php
Kampanya kapsamında kazanılacak dakikalarınızın kullanım önceliği bulunmakta olup Vodafone numaraları aramanız durumunda verilen ücretsiz dakikalarınızdan düşeceğini belirtmek isteriz.
Vodafone İnternet sitemize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
Vodafone Müşteri Hizmetlerİ