masterthone2 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kardeşim neden kobuyu baltalıyorsun ? . bu bölümün adı "Hosting Sponsorluk" değil mi ? iyi o zaman bu bölümü kaldırsın yöneticiler böyle her konuya bunu yazıp insanları mağdur durumuna düşereceksen bu bölüm kapatılsın. Bu bölümün amacı zaten birilerine sponsor bulmak değil mi ? . ayrıca pişkinlikle alakası yok sadece arkadşaın yaptığını tasvip etmedim okadar. konuyu report ediyorum umarım yönetici arkadaşlar ilgilenir.
Sponsorluk istemeninde bir adabı vardır.. Aşağıdaki mesajını incelermisin bi kez daha? 1 yıl olsun, 1 yıl sonra para vericem, domainde isteyebilirim, onuda yapabilirim, bunuda isteyebilirim. Hadi sponsorluğu buldun tahminime göre şu anda domainin yok nasıl kullanıcaksın hostu? Hayır koş 3-5 bişiler bari domain kaydettir adama oda hostunda yardımcı olup sağlasın sana. Domainin sponsorluğu olmazki domain internette namus demektir.
masterthone2 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
lütfen güvenilir kişiler olsun , linux olsun. site de sürekli sorunlar çıksın istemiyorum 1yıllık olacka 1 yıl sonra para ile uzattıracağım ..
hatta mümkünse .com uzantılı domain de istiyebilirim domain için konu açtım kimse yardımcı olmadı..