Bence bu mümkün olmaz...Ne yani www koymadan yazınca farklı bir site,www koyup yazarsak farklı bir sitemi olacak...Bize mantıklı gelen şeyleri bile google mantıksız görüyor,kimbilir bunu ne olarak görür...Bence böyle bir şey olmaz...(Yani farklı site olayı mümkün değil diyorum.)
Nesi mümkün olmaz?
Bal gibi de mümkün.
www. senin domainin world wide web e açılan subdomainini belirtir.
www.siteismi. com ve siteismi. com farklı siteler olabilir farklı serverlarda barınabilir. Domain panelinden dns yönlendirmesini ona göre yaparsın biter. Şimdi her türlü subdomain uzantısını bir nameserver a yönlendirirken sadece belirli subdomainleri belirli servera yönlendirecek mx kayıtlarını girmen yeterli. Aynı domain üzerinden bir sürü farklı serverda barınan subdomain kullanabilirsin.
Ve teorik olarak google ikisini de ayrı domain olarak görür. Bir problem teşkil etmemeli. Ancak dediğim gibi bu teorik olarak böyle. Uygulamadım uygulayan birini de tanımadım. Bence uygula ve sonucu buraya yaz arkadaşım. İkisini bir domain olarak görmesine ihtimal vermiyorum. Sonuçta siteismi. com/index.html ile
www.siteismi .com/index.html farklı dosya olacak nasıl aynı sayfa muamelesi yapabilir?