Allahtan uludağ inşşatın domaini bende değil adamlar piyasaya 15 trilyon taktılar. Oh be ucuz atlattık. Sayın avukat beyler siz neden bahsediyorsunuz ben anlamış değilim. Dileyen dilediği yere şikayet eder. Kim olduğu belli olmayan bir adamdan alış veriş yapıp arkasından vergisi olan resmi bir kurban yakala bin sırtına ne güzel bir işmiş bu böyle. Domain satarken sabıka kaydı isteyen hangi firma var. bende 1200 tane domain var ben ne bilirim kim ne yapıyor tek tek onlarımı kortrol ediyorum sanki.
Beni aradınız bende sadece domaini bende ve domain suç işlemiyor host işliyor git hosta bildir dedim bu kadar basit. ayrıca bana bu belge gönderilmedi her arayan içinde site kapatamam.
1- Belki adam senin düşmanın sitesini kapattırmak istiyorsun
2- Belki adamı sen dolardırdın
3- Belkide adam çocukluk arkadaşın yılın şakasını yapıyorsun
4- Belki Sorunsuzhosting i karalamak istiyorsun geçmişten bir derdin vardır.
5- Belki o domaini sen çok istedin adam vermedi intikam alıyorsun
6- daha 1500 itimal yazabilirim.
beni amcam öldü sitesini sil diye arayan hackerler bile gördüm. Her arayanın her dediği yapılamıyor malesef.
Ben sizin aslında doğru söylediğinize inanıyorum meselem inanın o değil. Sadece kendimide sağlama almak zorundayım. Dediğiniz siteyi bugün bile incelemeden yazıyorum bu yazıyı. Bir adam sizi dolandırmışsa sitede başka tuzaklarda olabilir diye girip kontrol bile etmedim açıkcası. Bu sabahta müşteri aradı ne olduğunu bilmiyorum ama 2 yıldır aramayan adam bu sabah aradı domain paneli hangi maile kayırlı diye sordu sanırım taşıyacak yada yer değişecek bende kendisine yasal işlemler başlatıldı millet beni dolandırıyor diyor dedim uyardım.
Registrant:
ahmet (Registrant)
ahmet sancak (@gmail.com)
ISTANBUL BAHCELI EVLER HAYRI SOK NO 43 KAT 2
ISTANBUL
,34490
TR
Tel. +90.0544515502
whois de ne görüyorsanız bendeki bilgilerde aynen bunlar. Sadece bu sabah aradığı numaradan şimdi ulaşmaya çalıştım telefon kapalı onu şimdi rehberime kaydettim. davacı olursanız o numarayı savcılığa verebilirim.