OceanSScreaM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Siz şimdi aklınızca durumu toparlayacaksınız. Güzel!
1 haftadır, abi bugün, abi yarın, abi öyle oldu, abi böyle oldu. MSN LOGLARI DURUYOR
Dün en son msn'de denk geldiğimizde abi diğer pc'de senin list, 2 gün içinde yollarım dedi. R10'a konu açınca birden bire pc arıza yaptı 2 güne gelecek-miş v.s v.s
Yaş'ı ile alay etmiyorum. Çok genç yaşta biri fazla kaile alındığından havaya girmiş diyorum.
Ne demek istediğimi anlamadığınıza görte, sizde de "al birini vur ötekine durumu söz konusu"..
Size açıklama yapmanızı rica ettiğimi anımsamıyorum, parayı almayı, pazarlığı etmeyi bildiği gibi zambak kendini savunmayıda bilir.
İyi günler size.
zambak kendini savunmayı bilir ama suçsuz yerede insan suçlanmaz.Demekki var bir sorun ki sana gönderemiyor demi.

Serdal_Altundal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birde bunu dizin bölümüne moderatör yaptılar
Çokmu komik bu ? Mod olamadığın için saldırıyorsun zambak'a
Sende bi ara mod olmak istediğin için boş paylaşım yaptığın günleri unutma ben bilirim o zamanları Zambak ile konuştukların halen aklımda Bana anlatıyordu

önce gülerken kendine bak benden hacklink istiyordun. Bende seni denemek için bir kaç kez iss li site verdim Hemen ordaki linkleri silip kendi linklerini ekledin.

'' Dinime küfreden, Müslüman olsa ''

OceanSScreaM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaş msnden silmiş beni. Listeyi verecekti v.s v.s

Siz 15 liralık adamlarsanız; hakkım helaldir size.

Boyunuzdan posunuzdan utanın..
msnden sildiğini sanmıyorum.Eğer şayet sildiyse ve işini yapmadıysa sana geri ödemeni ben yapıcam.15 tl.Kefilim ben zambak'a.

Ekledim dediyse eklemiştir. Listeyi gmail hesabından toparlıyor. o yüzden gecikebilir bunda bi sorun yok.