Tut kolundan yengenin al gel evine , yemişim tutucu ailesini.. Ondan sonra mecbur kabul edecekler , sen delikanlı gibi "yok kardeşim benim evim barkım , çalışıp birlikte yapacağız" dediysen ve onlar kabul etmediyse bundan sonrası onların bileceği iştir , keza yengenin sana olan ve senin yengeye olan inancın tam ise..
Hoş , benden ev bark filan istemiyorlar , gidip istememi bekliyorlar ama isteyecek para yok (: yani hemen hemen aynı kaderi paylaşıyoruz.. En son görücü getirmeyi düşünen eniştesini tartaklattım inegöl'de , ya Sabır demekten başka bi' halt gelmiyor elden.. (:
Ayrıca kod işinden para kazanılmıyorsa bu devirde hiçbir şeyden kazanamazsınız emin olun helal yoldan.
Arkadaşın derdine derman olacak bir çözüm yolu üretemeyeceğim ama tek tavsiyem böyle bir şeyi denememesi.
Kendisi maddi durumunun kötülüğünden bahsetmiş, rakamları atıyorum; cebinde 10 lira varken bekarsan 2 gün 3 gün idare edersin ama bekarlık ile evlilik aynı şey değil. Ailesini korumuyorum herkes evlenirken 1 ev 1 arabayla başlayacak diye bir şey yok ama ev geçindirmek, evlilik o kadar kolay değil.
Allah zor durumda olan herkesin rızkını açar umarım....