KompLo adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben olmaz demedim. Yapılabileceğini de söyledim. Ancak bu senaryonun uydurma olduğuna inanıyorum.

Gemiyi kaybetmek istendiğini ben de okudum. Ancak ilk deneyin gemi üzerinde yapılması ve beklenmedik olayların olması oldukça garip. Çünkü gerçek bilim insanları daha küçük ve dikkat çekmeyecek nesnelerle çalıştıktan sonra gemi ile deney yapar. Daha ön aşamada deney vs. yapılmadan direkt gemiyle çalışmak ilginç olmaz mı?

Öyle ki bu adamlar bir kalemi kaybetmeye çalışsalardı, ışınlandığını anlarlardı ve gemiyi birileri seyrederken aynı hataya düşmezlerdi.

Ve bu kadar zeki insanlar, tutup da Tesla'nın uyarısına rağmen gemiye insan yerine fareleri koymayı akıl edemiyorlar. Bu nasıl bir çelişki?

Rastlantı olur da bu kadarı olmaz.

Uyanacak birşey yok. Aydoğan Vatandaş'ın Türkiye'ye taşıdığı ilginç iddialardan ileri gittiiğini sanmıyorum dediğin olayın. Okuyup da kurgusunu beğenmediğim bir yazar.

Öyle ki Amerika'yı yüceltmekten ileri gitmez, bu tür kanıtlanmamış komplo teorileri okuyup vay beee demek.
Ne komplo teorileri var !!

Şuan pc 'yi kapatsak bile içindeki radyoaktif sinyaller aracılığıyla Amerika istedigi bilgiye ulaşıyor!

Allahım sabır