Geminin kullanılmasının sebebi; projenin başangıç fikri, gemilerin Alman radarlarına yakalanmadan ilerlemelerini sağlamaktı. Sonra U.S.A ordusu insanlı deneylerde diretince Tesla Projeden ayrılıyor devam ettiren bilim adamları bu deneyi gerçekleştiriyorlar....
U.S.A hükümeti
HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program/Yüksek Frekenslı Aktif Auroral Araştırma Programı) yıllık ayırdığı bütce 10 milyar doları geciyor. Amerikan Ordusunun afganistanda, Irakta zamanında japonyada, vietnamda denediği biolojik ve diğer silahların varlığını tüm dünya medyası yazdı.
Gölcük depreminde Kullanılan Tesla Deprem Makinesinin varlığı çok tartışıldı?
R10 da
ve
google daki kaynaklar.
Bu kadar aşırı kayıtsız olmayın bu tür şeylere... Sizin gibi kurgu diyenler Amerikan rüyasını yaşayanlardır... Uyanın
saygılar...
Ben olmaz demedim. Yapılabileceğini de söyledim. Ancak bu senaryonun uydurma olduğuna inanıyorum.
Gemiyi kaybetmek istendiğini ben de okudum. Ancak ilk deneyin gemi üzerinde yapılması ve beklenmedik olayların olması oldukça garip. Çünkü gerçek bilim insanları daha küçük ve dikkat çekmeyecek nesnelerle çalıştıktan sonra gemi ile deney yapar. Daha ön aşamada deney vs. yapılmadan direkt gemiyle çalışmak ilginç olmaz mı?
Öyle ki bu adamlar bir kalemi kaybetmeye çalışsalardı, ışınlandığını anlarlardı ve gemiyi birileri seyrederken aynı hataya düşmezlerdi.
Ve bu kadar zeki insanlar, tutup da Tesla'nın uyarısına rağmen gemiye insan yerine fareleri koymayı akıl edemiyorlar. Bu nasıl bir çelişki?
Rastlantı olur da bu kadarı olmaz.
Uyanacak birşey yok. Aydoğan Vatandaş'ın Türkiye'ye taşıdığı ilginç iddialardan ileri gittiiğini sanmıyorum dediğin olayın. Okuyup da kurgusunu beğenmediğim bir yazar.
Öyle ki Amerika'yı yüceltmekten ileri gitmez, bu tür kanıtlanmamış komplo teorileri okuyup vay beee demek.