Dilsiz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yurdum insani kafasini pcdan kaldiramadiği icin türk ordusunun gücünü kücümsüyor sanirim. sizin askerlik yaptiğiniz yerlerde 1956 model L-70 ve overlikonlarla bu ülke hava sahasi, g3 ve m1 silahlariyla kara sinirlari korunmuyor arkadaşlar.
Dünyadaki savaşa en hazir ordu türkiyede var. öyle olmasa irak'a deyil türkiyeye girerlerdi simdiye kadar.
belirttiğiniz incirlik üssünü aselsanin hava savunma silahi KMS bile 3 dakikada havaya ucurur.
bende Askerlikten once TSK'yi fazla iyi zannetmiyordum fakat, askerliğimi Şile atış alani(türkiyenin en büyüğü, dünyanin 2 büyük atış alani) yapdiğimda gördüm. KMS ile hollanda kraliyet ordusu %65 başari sağlarken ayni silah sistemiyle TSK %98.9 imhayla başari gerceklesiyor.
Aselsanin üzerinde calişdiği ve şilede denediği silahlari deyil bizim alay komutani tümen komutani gelse izletmiyor geri ceviriyorlar.
hepsinden ziyade Nato askeri hepsi, herseyin bir karsiliği var. herseyde gurur derseniz daha benzine, otobüse, yiyeceğe iceceğe cok zam gelir.
merak etme aselsan içinede sızdılar
http://forum.shiftdelete.net/gundem-...heli-olum.html

ayrıca bu kadar üstün bir teknolojiye malesef üzülerek söylüyorum sahip değiliz.
ben havacılıkta yaptım askerliğimi.O havada gördüğünüz helikopterlerin hepsinde bir algoritma ile şifrelenmiş görev bilgileri bulunur.bunların hepsini amerikada oturup sigara içep bacak bacak üstüne atmış sömürgeciler naklen tarafından izliyor.
bu bilgilerde helikopterdeki tüm bilgiler vardır.Uçan kişi sayısı nereye saat kaçta varacak içerde neler var.mühimmat adedi vsvs.
Benzeri şeyler tanklardada var.BTR dede durum farklı değil.
Karamsar tablo çizmek istemiyorum.Fakat zamanında Atatürk bu gibi şeyleri düşünmüş olacakki uçak fabrikası işine oldukça yoğunlaşmış.Ama malesef yaptırmadılar.
Yakın bir tarihte erdoğan diye helikoptyer yapacaktık.Sömürgeciler okadar düşük fiyatlar verdilerki mecburen bu proje durduruldu.Her şeyi bitirilmiş sadece imalat aşamasında bekleyen Erdoğan isimli Helikopter resimleri havacılık hangarlarında bulunur.