İlk defa böyle bir konu açasım geldi farklı bir açıdan bakmak istiyorum sadece amacım tartışma çıksın falan değil kesinlikle.
6 ay olmuş cinayet olalı kız bir şekilde çok canice öldürülmüş, katilin ailesi varlıklı bir şekilde saklıyorlar. Şuanki sağda solda dolaşan haberleri görüyoruz yok filmdi yok kitaptı yok paraydı aslı var yada yok, her cinayet bukadar konuşulursa ülkemizin vay haline. Ailesi kızına sahip çıkmamış, öyle olmuş böyle olmuş kızın kafasını kesmişler ölmüş. Katili Polis arıyor elinden gelenin fazlasını yapıyor eminim.
Yazdıklarım gelişen olaylar Ailesinin peşinden koşması güzel elbette canilere adım attırmasınlar peşinden koşsunlar.
Ama bu ülkede hergün birileri ölüyor daha dün 4 tane şehit verdik kimse bunları bukadar konuşmuyor. Bıktım açıkçası haber sitelerinde tv lerde hergün aynı konuyu görmekten...
Küçük çocuklar kaçırılıyor pis işlerde kullanılıyor vs vs sürüsüne sorun var. Totale bakarsak son 6 ayda onca cinayet olmuştur hiçbiri bukadar konuşulmadı haksızlık değilmi diğer insanlara? Adalet bumu hangi mevzudan ne kadar reyting alınıyorsa hangi konu daha çok çekici ve gündem oluşturucu ise onu konuşuyorlar yani eşit mesafade bir müdafa yok...
Bu düşüncede olan sadece benmiyim yoksa benim gibi düşünenler varmı merak ettim.
Not olarak söylüyorum katilin adını bile anmadım Allahından bulsun hem bu dünyada hemde ahirette cezasını çeker inşaAllah...