berkem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben kimseye kendimi acındırmıyorum durumum neyse onu diyorum. Sana site sattım site ertesi gün 70 80k lara kadar cıktı dimi 30k iken kalktın bana bişey dedinmi hiti artınca teşekkür bile etmedin gitti full ***** a cevirdin siteyi sonra kapandı yönlendirme kodu verdim beyenmedin simdi benim ne suçum var nerden bileceğim senin zararını ? ++++++++++++++++++++++++ msnden sorsaydın olmuyormuydu ?

70/80 diyip atma 50k nın üstüne çıkmadı ki çıktığı sırada siteni yeni almıştım ve senin sunucundaydı o hafta boyunca sürekli index yedi sana söyledim. ( loglar mevcut )

msnden sana yazıyorum benim zararımı nasıl, ne zaman karşılarsın diye sen diyorsun ki şuanda çok sıkışık durumdayım.

bir önceki mesajında yazdıklarını o anda niye yazmadın peki ?

verdiğin yönlendirme kodunu aynen attım siteye, 1 hafta oldu 2 hafta oldu hitler 1k nın üstünü görmedi.

siteyi full ***** a çevirmeden kapandı siten. senden aldığımı aynen kullanıyordum. o arada kapandı.

benim zararıma gelince. siteyi senden bin liraya aldım o hafta reklamlı dedin şu gün bitiyor şu kadara aldım reklamı bitince konuşursun reklam verenle dedin 1 hafta geçti hemen hemen reklamları kaldırdım sana duruma anlattım senden cevap çıkmadı. daha sonra kendi reklamlarımı almaya çalıştım. r10 dan da konu açtım bak burada mevcut. hesaplarsın hangi alanlar satılmış ve zararım ne kadar imiş.

----------------------------

@tazmania

senin söylediklerinle benim anlattıklarımın ne alakası var bi oku mesajlarımı istersen.