BHCoder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
mirşey zoruna gitti diye bir dil ögrenilmez. nedir zoruna giden? neden ögrenmek istiyorsun? mecburbusun? sabaha kadar pc başında oturup sacını başınımı yolacaksın.
başka mesleğin yokmu.sosyal olmak istemiyormusun.
bende marangozluğu hep merak ederim ama kalkıpta mutfak dolabı nasıl yaparım diye eğitim alasım gelmiyor.
dünyaya bakış açın önemli.
ilk önce kendine sor neden ögrenmeliyim.
acizane ben sana fikrimi söyliyim git başka iş yap sosyal ol boşver.ver parasını yaptır işini
olay bu.yinede sana kalmış.he bu arada 2 senede bu iş ögrenilmez.
=) Hocam Öğrenmek istediğim şey PARASINI VER Kurtul diyorsun!
Bi projem vardi 2 hafta önce sordum ne kadara yaparsınız ya sana ucuz gelir dedi.. ne kadar dedim 1000 TL filan dedi.. Düşün 1000 TL her neyse Ben Tasarımcıyım Şirketlere bişi gostermem lazım Kolay yonetim paneli Yapmam lazım ve o Şirket sahibine göstermem lazım bilgileri.. HTML yerine neden PHP olmasın? Küçük bilgilerle Öğrenilir..

ilk PHPde yazılan Echo vb. şeyleri Öğrencem GMdate şubu devam edecek.. hemen yazılıma Başlayayım demiyorumki yapamam
- Şablon üzerine echo ("m g y"); Gibi şeyleri yaparak başlıyorum azda olsa R10dan yararlandım.

Para verdiğim zaman daha iyi ogrenirim.. Giren Girdi.. zorlamasın misali..

sdemirkeser adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu cümleye aynen katiliyorum. 99 dan beridir manuelden çok kendime faydali birşey görmedim. hatta eğitimlerimde ilk ders manuel okuma yetisini kazandirmaktir.

ADANA değilde ANTEPte olsaniz Çoook süper olurdu. Antep'e gitmeyi Planlıyorum çünkü =)