ahtapot adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ya üstteki mesajlarımda da yazdım. bende o konudan bahsetmiyorum. zengine peşkeş çektiğinden bahsediyorum. senden önce biri daha bu hataya düştü de ona açıklamıştım.

ilgi manyağıyım ben. hekim abiyim. hatta paris hiltonum. herkes bana baksın.

Hayyam Garipoğlu 1990'lı yıllardaki kadar olmasa bile hâlâ zengin... Dolayısıyla, yeğeni Cem Garipoğlu da zengin.
Bolu/Mengenli Karabulut ailesi 17 yaşındaki kızları Münevver'in Cem Garipoğlu ile ilişki kurmasına hiç karşı çıkmadılar, bilakis bu ilişkiyi desteklediler.
Aşçılık yaparak ailesini kıt kanaat geçindiren baba Süreyya Karabulut, altında son model Porsche ile gezen, süper lüks villada yaşayan, cebinde tomarla para olan Cem Garipoğlu'nu ideal damat adayı olarak gördüğü için 17 yaşındaki lise öğrencisi kızının gece geç saatlere kadar Cem ile gezip dolaşmasına ses çıkarmadı.

adam mağdur durumda diye her yaptığıda görmezden gelinmez be arkadaşım. yüzsüz polise bile laf atıyor kimse sesini çıkarmıyor. nerde milliyetçiliğiniz?
Bu mu adamın geleceği görmüş olan yazısı.Burda geçmişten bahsediyor ve tüm Türkiye bundan haberdardı zaten.Senin kızının başını kesseler polis falan tanır mısın?