herkes görüyor, etrafndan duyuyorşukadarkar ettim %xx kazandım bir günde bir haftada diye herkes merak salıyor. O kada çok küçük yatırımcı para kaybediyor ki. Ama şuç yatırımcıda, kullaktan dolma bilgilerle, spekülasyonlarla bu rtacakmış, bu iyi senetmiş o bu şu diye neler oluyor.

yakın geçmişten örnek vereceğim tarih veremem ama olanlar geçtiğimiz 1-3 yıl içinde oldu.

-gsdholing banka satıcakmış
hem bankanın senedi tavan üstüne tavan yaptı, hemde gsd

-sabancı tekstil işinden çekiliyormuş
sabancı bossa yı sattı herkes sıra yünsa ya geldi sandı ama yanıldı zaten ardından senette normal fiyatını gördü

-iş finanasal kiralama bölünecekmiş
aynı apraya aynı senet senet 1 tl ye kadar çıkıp ardından 0.5 lere kadar inmişti, isannalr daha bölününcene olur, sermaya artırımında ne olur onu bilmiyorlar.

-Memsa tekstil
bilmem kaç trilyon - de olan sürekli zarar eden şirket yeniden retime başlayacakmıymış acaba dediler? bir kaç günde 0.1miydineydei 1 tl yi geçti ortada birşeyde yok bir kaç günde %1000 kar

-Yok elektriğe zam gelecek
zoren, ayen,aksu enerji, ak enerji senetleri yükselişte ardından düşüş

bu liste uzar gider. Bir yıl kadardır çok dikkatli takip etmiyorum, ama zamanım olmadığından, epey iyi paralar kazandım ama. Teknik analiz şart, ve iyi yorum gerek. Ama elbette birazda kaybetmek gerek, belirli şeyleri deneyimlemek için.