Merhaba,
İlk önce belirteyim bu işi şuan için maddi yönden çok sıkıntıda olduğum için yapıyorum. Şahsi olarak evde çalışıyorum.
Yaklaşık 7 Yıldır İnternet üzerine çalışıyorum. R10 da zaten tanıyan bir çok arkadaşlarımız var. Seo konusunda daha önce kimseden iş almamıştım. Kendime Profesyonelim diyemem ama kendime yetecek kadar iş yapmışlığım var.
Referans isteyen arkadaşlara Pm ile gönderebilirim.Ama şuanda bu sitelerin çoğu kapandı satıldı ne alemde bilemiyorum belirtmek isterim. Çünkü ben Seo işini Profesyonel anlamda başkalarına yapmıyorum.Kendi işlerimle uğraştım şimdiye kadar. ve bu sitelerin çoğu satıltı çoğuda kapandı.
Uğraşacak birşey kalmadı sizlere yardımımız dokunsun hemde böyle bir dönemde bana destek olur diye düşündüm.
Yapılacak İşlemler
* Kelime Optimizasyonu (Title ve Meta Optimizasyonları)
* İndexlenme hızını arttırma çalışması
* İçerik Optimizasyonu
* Genel Google ve Arama Motorları Optimizasyonu
* Siteniz Hakkında Genel Rapor ve Bilgi
* Basit yoldan Kelimelerde yükselmenin püf noktaları ve uygulamaları
Ve bunca yıl Seo konusunda kendi sitelerimde uyguladığım, başarı sağladığım tüm uygulamaları sizlere sunmaya çalışacağım.
Fiyat: 50 YTL
Fiyat pazarlığı yoktur. Emin olun bu parayı verdiğinize deyecektir
Çalışmanın 1 AY ardından uyguladığım ve gösterdiğim yolu takip ederek ilerleyip hala sitesi yükselmeyen arkadaşlarında ödemesini geri iade edeceğim.
Sorularınız ve sorunlarınız için lütfen Ö.M (P.M) Atınız ve olumsuz yorumlarınızı kendinize saklayıp konuyu kirletmeyiniz.
Ufuk Güvenç
0554 208 33 29