cep telefonumu vermedım ya

önceden veren bir arakdas varsa denesin bi
Ben bu özellik ilk çıktığında verdim numaramı.ancak deneme şansım olmadı.Hesabımı SMS ile kurtar dediğimde e-posta istiyor...Bir de telefonumu kaydederken 24 saat gibi bir zaman dilimi yazmıştı.Yani şifre talep ettiğinizde 24 saat geçmesi gerekiyor.
Edit: şuanda yapabildim : Şöyle bir sayfa geldi...
Alıntı
Şifre sıfırlama işlemini başlatmak için lütfen ******@hotmail.com e-posta adresinize gönderilen talimatları uygulayın. Başka bir e-posta adresiniz yoksa veya artık bu hesaba erişemiyorsanız, lütfen 24 saat sonra şifrenizi tekrar sıfırlayın. Bu aşamada, hesabınızı oluşturduğunuz zaman belirlediğiniz güvenlik sorusuna yanıt vererek şifrenizi sıfırlayabileceksiniz.
Size aynı zamanda içerisinde bir geri kazanım kodu bulunan bir metin mesajı da gönderdik. Şifre sıfırlama sürecini başlatmak üzere bu kodu kullanmak için, burayı tıklayın.
Bir hesap 24 saat süreyle kullanılmadığında söz konusu hesap için güvenlik sorusu soruyoruz. Bunu başka bir kişinin hesabınızı kontrol etmesini önlemek için yapıyoruz.
Güvenlik sorunuzu yanıtlayamıyorsanız veya ikincil e-posta hesabınıza ulaşamıyorsanız, lütfen bu formu doldurun. Hesabınızın güvenliğiyle ilgili endişeleriniz varsa, lütfen Güvenlik Merkezimizi ziyaret edin.