std adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yazım seni rahatsız etti ise özür dilerim. Amacım Beyin fırtınası yapmaktı.Neyse . . . Ben yazımda yasal hakları kaale almadan düşündüm ve fikrimi söyledim.
Müdür niye rahatsız olayım.
Sadece başka birinin ticari markası üzerine web sitesi yapıp dünyanın gündemine oturulduğunda muhakkak arıza çıkacağını anlatmak istedim. Bu iş sadece seo ile ilgili değil. Ticari bir konu aynı zamanda. Yanıtların tümü SEO penceresinden geliyor. Bir projenin yapılabilmesi konusu SEO dan önce yasal ve teknik altyapıya sahip olup olmadığı ile ilgilidir. 20 milyon backlink alan bir siteye günde en az 1 milyon ziyaretçi girer. Bu sitede bu rakamları yönetebilecek webmaster bulunmamaktadır. Bu iş 20 milyon backlink al pr10 ol meselesinden çok daha farklı bir meseledir.
Bu Türk askeri sanayisi Amerikan askeri sanayisini geçebilir mi gibi mantıksız bir sorudur. Teoride evet geçebilir dersiniz. Ama belirli bir altyapı, konjonktür, yetişmiş eleman gücü ve pazar olması lazım dersiniz.
Burada asıl önemli olan gücü elinde tutan amerika nın buna ne kadar göz yumacağı meselesidir. Google ın algoritması da kendi elindedir. Buna ne kadar göz yumacağına google karar verir.