google dan arayın
http://www.google.com.tr/search?q=ed...ient=firefox-a
dh resimleri çıkıyor

EDWİRD den alıntı

parkta sallanırken salıncak koptu
geçenlerde canımız sıkıldı arkadaşlarla gezip tozlalım dedik 3 arkadaş başladık gezmeye arkadaşın biri dediki hazır hava karardı şurdan 3 bira alıp içelim gittim 6tane bira aldım kafamız tam zum olsundiye ondan sonra parka gittik baktık bi kaç çocuk var bizim arkadaşlardan biri yolda içmeye başlayınca parka geldiğimizde zum olmuş parktaki bütün çocukları dövmeye başladı *** hepinizi döverim gidin burdan diye bi bağırdı bizim ahmetden korktum neredeyse bende kaçacaktım o kadar feciydi yani sesi sonra bi baktım kimse kalmadı elimizde biralar salıncağa bindim ahmet beni sallıyo kafası da güzel olduğu içn korkuyom ben ama bu salladıkca ben yermden hopluyom *** bak sana ne yapacam dedi bu beni bi salladı salıncakta 3 takla attım dönerek sonra zincir koptu yere düştüm buna bi uçan tekma attım yerdeki taşa çarptı kafasını bayıldı diğer arkadaşa dedimki bunu burda bırakıp kaçalım biz bu öldü hemen eve gittim saat 11i geçiyodu eve geldiğimde nefes nefese kalmıştım dedem noldu *** sana dedi üstündeki kan ne baktım bizim arkadaşın kafası yarılınca üstüme kan fışkırmış dede kedi kestik dedim *** sen satanistdemi oldun başıma dedi bana balgamı fırlattı yok dede kedi üstüme atladı bende dayanamadım kestim dedim bidaha balgam attı şap gözüme yapıştı gözüm kör oldu mecburen evdende kaçmak zorunda kaldım sizce ne yapmalıyım arkadaşlar polis beni arıyormudur?

Alıntı
benim bir dedem var allah kimsenin başına vermesin şimdi geçen gün bir arkadaşımla geziyordum bizim oradaki parkta önümüzden bir kız geçiyordu arkadaşla laf atalım dedik kız bizim komşunun kızıymış daha yeni gördüm.neyse tam o sırada biz kızın peşinden giderken dedem çıktı karşıma.kıza baktı selam verdi benimle birlikte arkadaşıma da balgam attı. arkadaşım ağlayarak bana küfür etti bir daha seninle konuşmayacağım nasıl deden var senin dedi.dedem bana uzun zamandır balgam atar ama arkadaşıma ilk defa attı.daha önce başka bir forumda yardım istedim oradaki adminler bana önce tekme attı sonra tokatladı bende dedeme söyledim oranın edminlerini balgamıyla boğdu. ben de buraya geldim.
Maxicep.com - Dedem ve Ben dedeme arkadaşıma yaptığı şeyin onur kırıcı olduğunu söyledim ama dinlemedi bi balgam daha attı

bana yardım edin bu dedemden nasıl kurtulurum ben