Kaliteli iş yapan arkadaşlarım ümitlerini kaybetmesinler, yollarından dönmesinler. Hatta kendilerini daha çok geliştirsinler sistemlerini daha kaliteli hale getirsinler. Gerekiyorsa fiyatlarına daha da fazla zam yapsınlar. Biz emek harcayan saatlerce sistemlerle boğuşan, A'nın B'nin ne olduğunu bile bilmediği önlerine geldiğinde üzgünüm yapamam dediği işleri yapan yapmak için emek harcayan insanlarsak bunun karşılığını para olarak almak hakkımız.

Bu tür konularda da forum yönetimini kınıyorum. Böyle insanların temizlenmesi gerektiğine inanıyorum. Madem ki insanımız öğrenme güçlüğü çekiyor onlara biraz destek olunması gerektiğine inanıyorum.

Kendimden biliyorum, uzun süre vps sattım düşük satış rakamlarıyla. Bir deneyim bakalım ne olacak dedim bir kampanya yaptım, hatırlayanlar bilir ilk ay nerdeyse bedava bir fiyata vps dağıttım. O ay yakaladığım satış rakamını hayatımda yakalamadım. Tabi 2. ay gelip rutin parayı istediğimde ise yine o ay kaybettiğim müşteri kitlemi hiçbir zaman kaybetmedim. Anlatabilmişimdir umarım.

Bir yandan da böyle insanlar olduğuna seviniyorum. Zira bu insanlar sayesinde bizim kalitemiz ve neden onlarla aynı paraya satmamamız gerektiği ortaya çıkıyor. Ben hiçbir halukarda amatör biri ile aynı paraya satmam. Yoksa insanların gözünde farkınız nasıl belli olacak? Malum insan aynı insan.