Showmenlik yapmana gerek yok size soru sordum, kitap ismi istiyorsanız bende size kitap isimleri verebilirim,Allaha şükür bizde okuyoruz. Size yaptığınız çalışma hakkında bir kaç soru sordum. Elbette islamda terör yoktur, terörü yapan müslümanlara terörist diyenlerdir. Ve en büyük terör ülkeleri de abd, israil, ingiltere, rusya ve çindir.
Resulullah sav'in hayatından bahsetmissiniz ama neden olayları kapatıyorsunuz Resulullah sav'in savaş hakkındaki hadisleri size yazarsam dediğiniz sözler nereye gidecek kim bilir.
Resulullah sav ümmetine Allah için cihadı emir etmişdir ve kendisinin en çok sevdiği şeylerdendir tabiki haddi aşmamak üzere.
Size sorduğum soruları bilerek yada bilmeyerek konuyu değiştirmeye çalışıyorsunuz.
Resulullah sav mesala beni kurayza kabilesinden kaynaklara göre 300-700 yahudinin boynunu vurdurmuştur. İslamda savaş ile terörü karıştırmamak lazım. İnsanlara göre terör-vahşet olan şey demekki terör olmayabiliyormuş.
Bizlerin kamoyunda öncelikle islamiyette olan savaş ile islam dışı yöntemlerle olan terörü ayırt ettirmemiz lazım. Yoksa insanlar Allah için savaşanlara da terör muamelesi yapacaktır.