frmkanka adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hediye verilen domain benim görüşüme göre yarın bunu post karşılıgı ( çıkar saglamak amacıyla ) verilmemelidir.Bu benim görüşüm.Domaini veriyorsa verende alanda bir projesi var diye vermeli yada almalıdır.Eger bunu kalkıp 1 2 gün sonra veriyorsa çıkar amacıyla bu benim anlayışıma göre terbiyesizliktir.Domainin sahibi değilim konuşmak istemiyorum.Domainin sahibi ne derse diyebilir onundu sonuçta.
Ben konuda projesi olan bir arkadaşa domain vermek istiyorum gibi bir ibare göremedim... Böyle bir ibare olduğunda alan kişi de domaini alıp projelendirmeyip başka şekilde değerlendirdiğinde dediğinizde haklısınız terbiyesizliktir... Ama ilk gelen alır.. bana lazım değil domain .. alın ... demiş arkadaş.. o arkadaş da almış.. ve bu şekilde değerlendiriyor.. 1 TL ye de satabilir.. bu da onun için bir gelirdir... ben de şu ana kadar 50 nin üzerinde domain hediye ettim.. bazılarına dönüp bakıyorum.. adam dns sini bile değiştirmemiş , benim yaptığım index le duran siteler var...

Ama benim görüşüm bu arkadaşın yaptığı bu konuda.. diğer konuları bilmiyorum.. Terbiyesizlik değil ticarettir...