Arkadaşlar numara taşıma olayını biliyorsunuzdur.Numaranız aynı kalıyor fakat operatör taşınıyor.Belki merak etmiştirsiniz ama bilginiz yoktur diye konu açma gereği duydum.

3 operatörü ve size numara taşıma ile gelecek bedava kampanyalarından söz etmek istiyorum.

Turkcell gene kazık ve kaliteden taviz vermem diyor.
numara taşıma ile turkcell e geçenlere 6 ay boyunca 500 dk hediye ediyor.Bu sadece turkcell içi ve ayda 150 kontör yükleme şartı var.

Avea numara taşıma ile avea ya geçenlere 1200 dk veriyor her yöne.6 Ayda 200 dk hediye olmak kaydıyla.Her yöne ullanabiliyorsunuz.Bundada 100 kontör yükleme şartı vardı galiba.

Vodafon 1500 dk veriyor.6 ay boyunca 250 dk şeklinde hattınıza yüklüyor.Ayda 50 kontör yükleme şartı ile.Her yöne kullanabiliyorsunuz ev iş cep.
Ayrıca cep1 tarifeside oldukça uygun.150 kontör yükleme şartı ile 3dk1 kontöre konuşabilirsiniz her yöne.

Numara taşıma için hattınızın kendi üzerine olması gerekiyor.Bayinize kimliğiniz ile gitmeniz yeterli.Yeni bir kart veriyorlar 4 5 gün içinde numarnaız taşınıyor.Eski hattınızı çöpe atıyorsunuz yeni verilen hattınızla devam ediyorsunuz.

Ben avea dan vodafona numaramı taşıdım.5 yıllık avea kullanıcıydım.Meğer bedava konuşmak gibisi yokmuş.Vodafon mükemmel gidiyor.Ayrıca avea da 500 mesaj yapıyordum 39 kontöre.Şimdi vodafonda 35 kontöre 3000 sms yapıyorum
tavsiyte ederim.