Redinq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Okumuyomusunuz Efendım ! Siz Boyle Yorum yapıyonuz Tamam Ama Bi okuyun Yazdıklarımı - Yazılanları. Bir Surelıgıne Bedava ( Yani İlk Acılısta Yardım Etmiş Olacak ) , Sonradan Parasını Ödiyecem , Suan Durumum Yok Diyorum Siz hala Yorumlarınızla bana laf sokuyonuz ! Sizde Yanlış Anlamayın Ozaman
Ve Diyorum kı Ödeme Yapana Kadar İse O Kişide Zarar Yememesi icin musterı arayıp musterı bulucam. Hemde Yardım larının karşılıgını fazlasıyla ödemiş olucam !
Bak benden sana abı tavsıyesı asla sana laf sokmuyorum hayatın gerceklerını sımdıden ogretıyorum adam sana domaın verır sen bırseyler yaparsın yukseltırsın ılerde bırsey olur elınden alır olan senın emeğine olur veyahut adam ılerde bu gıbı seylerı basına kalkar ve sana ufak ufak laflar carpar ınan değmez.Bırıktır 2 hafta paranı al domaın ınan kendını daha ıyı hıssetceksın..

Eskiden bazı seylerı yasamıs bir abin olarak ben sadece tavsıye vermekle yetınebiliyorum ve aslada laf sokmuyorum...Yinede sen bılırsın inşallah hayırsever birine rast gelip domainini alırsın !