ahmeTRz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Aynı sorunu bende yaşıyorum malesef, 18 yaş altının elinden hiçbirşey gelmez görüşü hakim bazı insanlarda.. Çoğu 18'den sonra adam olmuş belliki..
Ama çoğu yetişkin insandan daha ciddi ve iyi niyetle yapıyoruz bu işi..
Belki okuluna gidip okumadı arkadaş ama elinden geleni yapıyor.. Bu insanları neden rahatsız ediyor anlamıyorum. Çalışmaları da gayet hoş gerçekten..
Bu platformun bana gerçek anlamda öğrettiği birşey var oda "akıl yaşta değil, baştadır." sözünün doğruluğu.. 30 yaşında olup adam olamayanlar var.. Saygı nedir bilmeyenler var ne yazık..
Bu konu altındaki kimseyi kastetmedim çünkü tüm yorumları okumadım.. Kim ne dedi bilmiyorum ama şu son mesajdan herşeyi anladım galiba..
Yolun açık olsun kardeşim.. 3-4 sene sonra neler olacak kim bilir bu Can'dan .. (:
--
Bu arada başlığı hatırlatayım CAN hadi artık haber et
Tamam birkez daha yollarım modlara Saolasın abi

Mercedes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gerzek gerzek yorumlar yapacağınıza, adam gibi gevrek gevrek simit satın daha iyi olur diye düşünüyorum hem böylelikle müşterilerinize ve insanlara faydalı olursunuz.
Yazmak istemiyorum ama içimden geldi bişiler karalamak istiyorum sakın sende ****** gibi sayfa sayfa çıktısını alabileceğimiz her yazışmaların 1 A 4 biçiminde demesin darılırım sonra.
Buradaki amaç belli, biri konu başlığı açarak yapmış olduğu işin tanımını veya bir başka değişle işlerini buraya dökmüş belirtmiş, ve en güzel hatta doğal hakkını kullanmış bu nedenle bu güveni ve cesaretinden ötürü kendisine teşekkür ederim.
Burada konuya mesaj yazanların bir çoğunun hatta çoğu değil konudaki mesaja ilginç veya nasıl derler itici, aşşalayıcı, karamsar, kötü, açıkcası iğrenç okuyunca neremle güleyim diye şaşırdığım mesajları yazan kişilerin guruplarını ben belirledim kesin 0-9 veya 10-15 yaş gurubuna giriyorlardır.
Birileri tasarım yapıyor peki ya sen yapabiliyormusun?
Birileri ekmeğini veya öğrenci parasını ve veya harçlığını bir şekilde burada iş yapmaya ve okul harçlığını çıkartmaya çalışıyor ya sen?
Birileri burada baba parası yemeden babasından bile zar zor bir şekilde para alırken (konuyu açanı kast etmiyorum) ve burada belki bir sigara parası veya bir başka şekilde ihtiyaacımı karşılarım diye gelen webmaster yada 10 - 15 yaşındaki çoçuk bile olabilir.
Ama kimse burada bu kullanıcıya veya kullancıyı bırakın bu tarz kişileri bişiler satıp para kazanmaya çalışan başkalarını dolandırmayan kimsenin işi ile işi olmayan insanlara yapılan bu çirkin itamlara açıkcası beni bırakın kimse tahammül edemez ben olsam bu kişinin yerinde farklı şeyleri söylerdim. (söylemeyip suyun akışına bırakması en tebrik edilecek durumdur bundan öteside olamaz.)
Neyse fazla uzatıp ne konuyu dağıtmak nede farklı yerlere çekmek istiyorum konuyu, lütfen konuya mesaj yazarken adam gibi mesaj yazın ki, ileri zamanda sizinde bir işiniz düştüğünde veya birşeyler yapmaya çalıştığınızda eğer ki bir başkasının size farklı yorumlar yapmasını istemiyorsanız ki kimse bunu istemez düzgün mesajlar yazmaya devam edersiniz.
Bunu sadece başta yazdığım gibi gerzek gerzek mesaj yazmayı düşünenlere söylüyorum diğer abilerimize kardeşilerimize sözümüz yoktur zaten kendini bilen kişiler bu tarz mesajlar yazmazlar saygılarımı sunarken Geçekten bir çok kişinin yapamadığı tasarımlar ve logolar yapmışsınız sizi tekrardan cani yürekten bir abi olarak kutluyor ve sevgilerimi iletiyorum yolundan şaşma böyle devam et.
Teşekkürler.
Abi ismini bilmiyorum ama yorumun cidden etkileyici cok saol abi

SohbetA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hiç kimse elleri cebinde başarı merdivenini tırmanamaz, önüne elbetteki sorunlar çıkacaktır.
ki en basitinden şu "sen çocuksun okuluna git" diyen cinslerden.
Kardeşim sen takma bunlara, tasarımların cidden göze hoş görünüyor, kendini geliştirmeye devam et.
Başarılarının devamını dilerim.
Teşekkür ediyorum kimseyi takmayacağım zaten